Nina Warink en Kalvijn in huwelijksbootje gestapt dit weekend

Er werd lang naar uitgekeken, maar dit weekend bleek het eindelijk zover. Nina Warink en Kalvijn zijn getrouwd in het zonnige Umbrië (Italië). Bekende gasten waren aanwezig om de bruiloft mee te maken.

Zo was onder andere Iris Enthoven een van de gasten bij het huwelijk, zo is te zien op de kiekjes. Het liefdeskoppel deelde vandaag zelf voor het eerst een foto van dit weekend en daarin is te zien wat beide bekende influencers aan hadden.

Maagdelijk wit

Beiden zijn in de klassieke kleuren getrouwd. Kalvijn droeg een donker pak en Nina trouwde in het maagdelijk wit, met blote schouders. De influencer droeg voor haar doen veel kleding, want kort geleden stond ze nog model voor een sexy lingeriemerk. Daarnaast heeft ze zichzelf ook al eens perongeluk compleet naakt op het internet gezet.