NSFW: Throwback naar pikante shoot Famke Louise

Famke Louise straalt op dit moment in Echte Meisjes in de Jungle. Daarin gaat ze de strijd aan met andere ‘bekende’ bitches in de jungle van Suriname.

Eerder deze week ging Famke Louise viral door een moment uit deze serie. In een van de afleveringen van Echte Meisjes zat Famke Louise samen met Kelly van der Veer topless in een plas water te dobberen. Van de voorkant van de dames was niet veel te zien, ze werden enkel in hun strings gefilmd. Zie de video hieronder.

Toch is het voor ons het ideale moment om even Famke Louise in het zonnetje te zetten. Dit omdat op internet een storm aan vragen ontstond of Famke niet even haar voorkant kon laten zien. Eerder ging Famke Louise voor het magazine JFK op de foto en daar werd veel meer duidelijk van wat er aan haar voorzijde te beleven valt, waaronder tepelpiercings. Ook is te zien dat het figuur van Famke Louise iets is om je vingers bij af te likken.

WhatsApp-kanaal

Trouwens, wil jij een echte Escalateur worden? Dan moet jij ook in ons exclusieve WhatsApp-kanaal komen! Klik hier om direct deel te nemen.