Worden hier de borsten van een dronken Sophie Milzink gelikt?

We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat we dronken in de club staan en daardoor gekke dingen gaan doen. Zo ook bij deze dame. De liters drank gaan erdoor en dan gaat het nodige ook over het lichaam. Maar is deze dame nou Sophie Milzink?

De tags en tekst in beeld zeggen wel dat het om Sophie Milzink gaat, maar wij kunnen dat niet bevestigen. Het is in elk geval zeker te zeggen dat de borsten en tepels meermaals gelikt worden in de video. Marijn Kuipers had eerder ook zo’n soort foutje, maar dan zonder drank. Daarvan weten we inmiddels wel zeker dat het om de Fries gaat.

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!