Foutje! Jessie Jazz verwijdert snel video waarin ze topless te zien is

Jessie Jazz is een prachtige vrouw en heeft inmiddels een kindje samen met presentator Kaj Gorgels. Ze wonen samen in een huisje op Ibiza, waar het natuurlijk vaak mooi weer is.

Wat doe je als je thuis heerlijk in de zon kan liggen? Dan kan dat natuurlijk topless. Alles lekker bruin en er is toch niemand die je kan zien. Dat klopt zeer zeker. Tenzij je er een video van maakt, en daardoor dus per ongeluk topless op Instagram komt te staan.

Je kan deze content snel verwijderen, maar onze escalateurs zijn zo snel. De gelekte foto komt altijd weer boven water.

In een klein hoekje

Dat een fout in een klein hoekje zit, weet inmiddels ook Marijn Kuipers. Zij plaatste namelijk eerder een foto in haar Snapchat-verhaal dat niet voor iedereen was bedoeld. De dame stond onder de douche en wilde dit door middel van een foto graag delen met haar crush, maar ze zette deze foto per ongeluk in haar openbare verhaal.

Exclusief WhatsApp-kanaal šŸŒ¶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!