Zangeres Roxy Dekker showt lichaam in kleine bikini

Roxy Dekker is hot. Zowel in de hitlijsten als qua uiterlijk. Er zijn inmiddels al ode’s geschreven voor de mooie jonge zangeres. Iedereen die haar hart wil stelen, heeft pech, want de 19-jarige Roxy Dekker is inmiddels smoorverliefd op Koen van de Bankzitters.

Toch mogen wij als Escalateurs zeker wel van haar genieten op basis van de openbare foto’s die ze deelt. Zo kregen wij via een Escalateur in onze Instagram DM een prachtige foto van de zangeres toegestuurd. Deze wilden we jullie niet ontnemen. Op de foto laat Roxy haar knalrode bikini zien, en daarbij een groot deel van haar prachtige lijf. Complimenten voor Roxy!

Exclusief WhatsApp-kanaal šŸŒ¶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!