Zusje Emma Wortelboer gaat voor naakte carrière op het internet

Emma Wortelboer kennen we natuurlijk allemaal van de schreeuw, maar haar zusje is een stuk onbekender. Nog wel, want ze is inmiddels een carrière begonnen op enkele 18+ platformen. We hebben het over Sofie Wortelboer.

Nu zijn de eerste beelden van deze prachtige Sofie opgedoken. Een belangrijk detail vindt ze haar voornaam. Haar Instagram naam is daarom ook ‘met een F’. Dit komt waarschijnlijk omdat veel mensen haar naam schrijven als Sophie in plaats van Sofie Wortelboer. Wat we nog in de toekomst gaan horen van deze prachtige verschijning, is niet bekend. Wel zullen we je uiteraard op de hoogte houden.

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!