Gelekt: Nicol Kremers (Nicolleke) geeft hoofd terwijl ze vastgebonden is

Nicol Kremers is wild. Dat weten we al vanuit haar aandeel in het programma Massa is Kassa samen met Peter Gillis, maar sinds de relatie met de vakantieparkenman over is, is Nicolleke een andere weg in geslagen.

De dame is inmiddels actief op platformen waar 18+ content op gedeeld wordt. En niet zonder succes! Ze heeft inmiddels een dusdanig aantal volgers, dat ze elke maand een fijn bedrag op haar rekening krijgt. In de laatst gelekte video laat ze haar onderdanige kant zien en pijpt ze een man terwijl ze vastgebonden in de touwen zit. Heerlijk hoor!

Exclusief WhatsApp-kanaal šŸŒ¶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!