Beelden: Boer Harm ontmaskert zichzelf in nieuwe videoclip

Wie is Boer Harm? Na weken van speculatie en hints heeft de mysterieuze artiest Boer Harm eindelijk zijn ware identiteit onthuld. In de vandaag uitgebrachte videoclip van zijn nieuwe single “Schatje Ik Beloof” laat de zanger zijn masker vallen.

Hoewel er al langer geruchten de ronde deden over wie er achter het Boer Harm-personage schuilging, is de identiteit nu officieel bevestigd. De onthulling vond plaats in combinatie met de première van de nieuwe muziekvideo.

Het nieuwe nummer lijkt een andere toon aan te slaan dan eerdere hits zoals “Brommers Kieken” en “Komkommer”. Volgens insiders toont “Schatje Ik Beloof” een zachtere kant van de artiest, waarbij de relatie met zijn vriendin centraal staat.

De vraag die nu bij vele fans leeft is hoe dit nieuwe geluid zal worden ontvangen. Zal “Schatje Ik Beloof” net zo’n succes worden als zijn eerdere nummers? De tijd zal het leren.

Met deze onthulling komt er een einde aan een periode van mysterie rondom Boer Harm. Fans kunnen nu eindelijk het gezicht achter de muziek zien en krijgen tegelijkertijd nieuwe muziek om van te genieten.