Zwangere Iris Enthoven gaat uit de kleren voor fotoshoot

Influencer Iris Enthoven (30) is in verwachting van haar eerste kindje. Dat ze inmiddels een mooi rond voorkomen heeft, is te zien in haar laatste post. Samen met een vriendin geniet ze in Italië van de warme nazomerzon, en daar heeft die vriendin een heuze zwangerschapsshoot met haar gedaan.

Nog geen maand geleden liet Iris Enthoven weten dat ze zwanger is, maar nu lijkt het erop dat ze de zwangerschap alleen zal moeten doorstaan. Volgens Juicechannel is haar relatie met Pieter Schotvorst voorbij en heeft hij een affaire met een andere vrouw, al langer dan een half jaar. Het kanaal meldt dat Pieter inmiddels niet meer bij Iris woont en dat zij hem eruit heeft gezet.

Toch zou Iris op social media nog steeds de schijn ophouden van een perfect leven. Juicechannel schrijft verder dat Iris vooral gericht zou zijn op roem en status, wat volgens het kanaal de relatieproblemen heeft veroorzaakt. Pieter zou haar “narcistische trekjes” en constante drang naar succes niet meer hebben verdragen. Hoewel Iris zich online nog positief presenteert, is er volgens het kanaal sprake van een gebroken gezin. Met een kindje op komst, past dit niet in het perfecte plaatje dat ze naar buiten probeert te brengen.