Robert Doornbos mishandeld met knuppel en beroofd van Rolex

Robert Doornbos (41), voormalig autocoureur, is geworden van een gewelddadige straatroof in Amsterdam. Toen hij bijna een maand geleden uit zijn auto stapte, werd hij meteen benaderd door een man met een knuppel in zijn hand.

Hij kreeg een klap op zijn hoofd, terwijl een tweede man zich bij de overvaller voegde en samen vielen ze Doornbos aan. De overvallers beroofden hem van zijn Rolex-horloge en telefoon en renden vervolgens weg. De politie meldt op haar website dat de voormalig F1-coureur “met geweld” werd aangevallen.

Doornbos raakte lichtgewond, maar herstelt momenteel goed van zijn verwondingen. Hij heeft bevestigd dat hij geen verdere commentaar wil geven vanwege het lopende onderzoek.

Doornbos grapte bij RTL Boulevard dat hij nu alleen nog maar een Apple Watch draagt, zodat hij zijn stappen kan tellen en verder zal hij geen dure horloges meer dragen.