ZIEN: Marcelo krijgt rood na horrortackle op tegenstander

Voormalig Braziliaans international Marcelo verlaat het veld in tranen nadat hij met een rode kaart is weggestuurd in het duel tussen Fluminense en Argentinos Juniors. De Real Madrid-legende ging op het been van tegenstander Luciano Sánchez staan, wat resulteerde in een ernstige blessure.

Na onderzoek bleek dat de knie van Sánchez volledig ontwricht was. Het incident gebeurde tijdens de eerste van twee wedstrijden in de achtste finales van de Copa Libertadores. Marcelo kreeg de rode kaart en vertrok huilend naar de kleedkamers.

Sánchez, die naar verwachting acht tot twaalf maanden moet revalideren, ontving steunbetuigingen van Marcelo na afloop. De Braziliaan gaf toe dat hij zijn collega per ongeluk had verwond en wenste hem een spoedig herstel toe. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. De returnwedstrijd vindt volgende week plaats in Brazilië. Zie de beelden van de tackle hieronder.