Emma Deckers doet zichzelf bikinishoot cadeau en wij vinden dat mooi

Actrice Emma Deckers gaat op alfabetdate met zichzelf. Elke letter van het alfabet is de beginletter van een date. Zo begon ze ooit met Aardewerk schilderen, maar was het nu tijd voor F van fotoshoot.

De dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek is op dit moment in Spanje, dus daar deed ze zichzelf dus een fotoshoot cadeau. Omdat het daar minder koud is als bij ons in Nederland, kon het niet anders dan dat het gaat om een bikinishoot.

Zelf geeft ze aan dat ze het nogal eng vond om in bikini te poseren, waarschijnlijk omdat ze ietwat onzeker is over haar lichaam. Daarom vinden wij dat het een goed moment is om haar wat extra liefde te sturen. Dus Escalateurs, geniet ervan!

Vorig jaar speelde Emma rond deze tijd in The Passion op tv en dat was voor Escalatie een reden om haar ook even in het zonnetje te zetten met een paar heerlijke foto’s!

Mocht de reel niet te zien zijn, dan is het ook mogelijk om de video hieronder te bekijken. Niet elke browser is op dit moment geschikt om ingesloten posts te bekijken.

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!