Ihattaren weer weg bij Slavia Praag? Voetballer betrapt met lachgas


Mohamed Ihattaren’s avontuur bij Slavia Praag lijkt vooralsnog geen succes, aangezien alle verwijzingen naar de club van zijn Instagram zijn verdwenen, wat speculaties over zijn mogelijke vertrek voedt.

Recentelijk is hij in Nederland gespot, waar een foto (die naar buiten zijn gebracht door RealityFBI) suggereert dat hij recreatief lachgas gebruikt, in strijd met het Nederlandse verbod sinds januari 2023.

Bovendien zijn er zorgen over relatieproblemen met zijn vrouw Yasmine Driouech, wat blijkt uit het verwijderen van gezamenlijke foto’s op social media.

Deze ontwikkelingen werpen een schaduw over Ihattaren’s tumultueuze voetbalcarrière. Na het verlies van zijn basisplaats bij PSV werd hij in 2021 verkocht aan Juventus, maar speelde daar geen wedstrijd. Verhuurperiodes aan Sampdoria en Ajax waren eveneens onsuccesvol.

Ondanks een korte opleving in 2022 bij Ajax, waar zijn optie tot koop niet werd gelicht, belandde hij in december 2023 bij Slavia Praag. De recente gebeurtenissen suggereren echter dat ook dit hoofdstuk in zijn carrière mogelijk voortijdig eindigt.