Stoppen slaan door bij Ronaldo: Superster krijgt rood na slaan

Cristiano Ronaldo kwam opnieuw in de schijnwerpers te staan in Saoedi-Arabië, maar deze keer was het om minder positieve redenen. De Portugese superster van Al-Nassr werd van het veld gestuurd tijdens de halve finale van de Saudi Super Cup nadat hij een tegenstander een stevige beuk had gegeven.

Door de 2-0 achterstand tegen Al-Hilal verloor Ronaldo even zijn zelfbeheersing vier minuten voor het eindsignaal. Langs de zijlijn raakte hij verstrikt in een conflict met Ali Al-Bulayhi, waarbij hij hem tweemaal met zijn elleboog raakte. De Saoedische verdediger probeerde na een tackle wat tijd te rekken, wat Ronaldo duidelijk niet kon waarderen.

De frustraties leidden tot een rode kaart voor de aanvaller, waarop het Mohammed Bin Zayed Stadium in Abu Dhabi werd gevuld met Messi-gezangen vanaf de tribunes. Dit was de twaalfde keer in zijn carrière dat Ronaldo van het veld werd gestuurd, waarvan vier keer na twee gele kaarten en acht keer direct rood.

Op sociale media circuleert ook een video waarin te zien lijkt te zijn dat Ronaldo na zijn uitsluiting zijn vuist naar de scheidsrechter balde. Was dit uit frustratie of wilde hij simpelweg op de bal slaan?Al-Nassr slaagde er nog in om in blessuretijd met tien man terug te komen via Sadio Mané, maar verloor uiteindelijk met 2-1, waardoor ze de finale misliepen.