Joyliana laat zich voeren door haar liefde: ‘I’m in love’

DJ Joyliana timmert goed aan de weg. Ze heeft op Instagram inmiddels bijna 100.000 volgers en ook elk weekend staat vol met optredens voor haar. Daarnaast weet de 17-jarige Joyliana uit Biddinghuizen ook haar volgers aan te spreken op TikTok.

Veel van haar volgers zijn benieuwd of de jonge DJ al een vriend heeft waar ze haar hart aan heeft verkocht. Tot op heden heeft ze dat nog niet bekend gemaakt. Wel waren haar volgers kort in paniek toen ze haar laatste video publiceerde. Daar liet Joyliana zich namelijk voeren met de bijgevoegde tekst ‘I’m in love’. Heeft ze dan toch een vriend? Uiteindelijk bleek vrij snel dat het niet ging om een vriend, maar om haar favoriete huisdier: De hond.

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!