Max Verstappen deelt kersvers babynieuws

Max Verstappen, de beroemde F1-coureur, heeft dit weekend prachtig babynieuws gedeeld. Zijn zus, Victoria Verstappen, is opnieuw moeder geworden en heeft op zondagmiddag via Instagram de geboorte van haar derde kindje aangekondigd. Dit betekent dat Max Verstappen voor de derde keer oom is geworden. Het kersverse meisje heet Hailey Heuts.

Victoria deelde het blijde nieuws met een schattige foto van de pasgeborene. “Welcome to the world, Hailey Heuts. Met jou erbij, zijn wij, nog meer wij,” schreef ze liefdevol onder de foto. Samen met haar partner Tom heeft Victoria al twee zoontjes, Luka en Lio.

De aankondiging van de geboorte van Hailey heeft veel hartverwarmende reacties opgeleverd, waaronder felicitaties van familieleden. “Oma haar meisje,” reageerde Sophie Kumpen, de moeder van Max en Victoria. Kelly Piquet, de vriendin van Max, liet weten: “Kan niet wachten om je te ontmoeten, Hailey.” Ook Jos Verstappen, Max’ vader, deelde zijn vreugde door een aantal hartjes te plaatsen.

Aankondiging van de Zwangerschap

In november kondigden Victoria en Tom aan dat ze hun derde kindje verwachtten. Dit nieuws deelden ze via Instagram met een reeks ontroerende foto’s waarop hun zoontjes trots de echo toonden. “Nog eentje om van te houden,” schreven ze erbij.

Bonusvader Max

Naast zijn rol als oom is Max Verstappen ook een toegewijde bonusvader. Hij heeft een warme band met de dochter van Kelly Piquet, wat regelmatig zorgt voor lieve en hartverwarmende momenten die op sociale media worden gedeeld.

De geboorte van Hailey Heuts is een vreugdevol moment voor de familie Verstappen. We wensen hen veel geluk en liefde met hun nieuwste gezinslid.