Oeps: Myron Koops, de vriendin van Enzo Knol, zet per ongeluk naakte borst op Snapchat

Een foutje is zo gemaakt. Helemaal al je nog op een roze wolk zit nadat je samen met je vriend net een kindje hebt gekregen. Dat overkwam Myron Koops vanmorgen. Ze is eerder deze maand moeder geworden van haar eerste kindje met Enzo Knol.

Vanmorgen zette ze haar prachtige spruit op Snapchat, nadat zoontje Riven op haar borst ligt te chillen. Hierbij vergeet ze alleen wel dat haar tepel nog volledig in beeld is. Ze verwijderde de foto weer snel van haar Snapchat-verhaal, maar een oplettende Escalateur had toen al een screenshot gemaakt.

Ingezonden Escalaties (18+) 🔥

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle Escalaties? Maar ook exclusieve ingezonden escalaties ontvangen? Volg dan ons WhatsApp-kanaal. Daarin zitten de echte strijders van Escalatie én het is ook nog eens compleet gratis. Volg ons WhatsApp-kanaal hier.